Ekipa: Stowarzyszenie MilSim Unit
Wiek: 33 Dołączył: 13 Mar 2008 Posty: 515 Skąd: MilSim Unit Wrocław
Wysłany: 2008-06-17, 18:39
Kami napisał/a:
No właśnie? Ekipa która działała z Walkerem robiła foty. Jeden z Panów i to całkiem niezłym aparatem z tego co pamiętam Czcy zagląda tutaj na forum? Jak tak no to proszę o zamieszczenie fotek w jakiejś galerii albo np. na speedyshare i niech linka umieści
Pisz w tej sprawie do Łukasza który ma u nas login VonBombke
Ekipa: Stowarzyszenie MilSim Kraków
Wysłany: 2008-06-24, 22:28
Dzięki Kuba! Aż się trochę stremowałem. Ale teraz Rafał nie będzie miał wyjścia i musi zrobić trzecią część. No i tym razem mam nadzieję, że zagrasz po jedynej właściwej stronie. Pozdrawiam Serdecznie!
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Mar 2008 Posty: 27 Skąd: M.U. Wrocław
Wysłany: 2008-06-25, 09:03
o nie nie nie żadne takie ja sie bardzo ciesze ze wam sie podobało powaszka ale
Wilczy Szlak I i II to już wspaniała legenda zakończył sie sukcesem i niech tak już zostanie jak chcecie więcej emocji to niech to teraz będzie Droga ku wolności!
Pozdrawiam
Wiek: 21 Dołączyła: 14 Mar 2008 Posty: 88 Skąd: M.U. S4 Wrocław
Wysłany: 2008-06-25, 09:43
Ja jestem za trochę innym klimatem Niech nie będzie już kontynuacji WSI i WSII. Teraz była kontynuacja, bo po prostu na WSI wynikło to z sytuacji z jaką zakończyliśmy grę. Kolejne części mogą się okazać hmmm... nudne? Co za dużo to nie zdrowo.
Ja ze swojej strony mogę obiecać, że jeżeli zdecydujecie się na kolejne MilSimy w Bardzie, to dołożę wszelkich starań aby doszły one do skutku .
Pozdro dla wszystkich
Ekipa: Stowarzyszenie MilSim Kraków
Wysłany: 2008-06-25, 19:11
Wrzesień (końcówka) to chyba dobry termin - po sezonie urlopowym, a już po powrocie wszelkiego rodzaju studentów i innych nierobów.
Zgadzam się z Maćkiem - jak zwał, tak zwał byle się coś odbyło. Co do miejsca to ja nie mam nic przeciwko żeby to był ten sam teren - byłem tam 3 razy (broken arrow by COS, WSI i WSII) i nie mogę powiedzieć żeby mi się znudził. A jak widać wszyscy są nam przychylni. Co do fabuły - może być ten sam klimat, ale zupełnie inne zadania. Ale oczywiście zdaję się pod tym względem na orgów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum