Przyznaję racje Leon to nie rowerzyści tylko ty swoją osobą zniszczyłeś me auto co czyni z nas leniwych grubasów. Sorki że w ciebie wątpiłem ale było to podyktowane nieporozumieniem na miejscu. Peace
Rav, jeszcze tak krótko powiedz mi ja z prawami do zdjęć, bo chcielibyśmy parę fotek wrzucić na stronkę. I pewnie niektórzy chcieliby wrzucić coś na fb lub podobne.
Ekipa: Stowarzyszenie MilSim Unit
Wiek: 33 Dołączył: 13 Mar 2008 Posty: 516 Skąd: MilSim Unit Wrocław
Wysłany: 2010-07-02, 20:54
Otrzymałem płytkę zdjęciami. Mam je na kompie, i jest ich trochę więcej niż w pliku na stronie fotografa. Jako że mam je na kompie zapraszam do V2 militaria z przenośnymi dyskami bądź pendrive-ami itp do zgrania sobie fotek.
Ekipa: Stowarzyszenie MilSim Unit
Wiek: 33 Dołączył: 13 Mar 2008 Posty: 516 Skąd: MilSim Unit Wrocław
Wysłany: 2010-07-12, 20:11
z. napisał/a:
Wybacz, ale do Wrocławia mam jakieś 2h jazdy samochodem. Czy nie można umieścić spakowanych fotek na jakimś serwerze, przynajmniej na kilka dni?
Chętnie bym to zrobił ale nie mam stałego łącza do netu więc odpada
Wyjściem jest by ktoś z RSC z Wrocka po prostu zgrał te fotki i zamieścił/przesłał Ci je.
Przeglądając je tak naprawdę nie ma ich dużo więcej niż te na serwerze tego fotografa( link jest w którymś z powyższych postów)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum